NA OVO SE ČEKALO: Luka Dončić odlučio da li ostaje u Dalasu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 09:47

NA OVO SE ČEKALO: Luka Dončić odlučio da li ostaje u Dalasu

Mevsi izvisili za plej-of.

Iako su ih mnogi videli kao favorite iz seneke, košarkaši Dalas nisu uspeli da se plasiraju u plej-of, čak ni u plej-in. Četa iz Teksasa 11 mestu na Zapadu što je veliko razočaranje za sve navijače Mevsa.

Odmah su se pojavile spekulacije da bi Luka Dončić mogao da napusti Dalas kome nije pomogao ni dolazak Kajrija Irvinga u finišu sezone. Slovenački as se odmah oglasio i otklonio sve dileme da odlazi ili ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u klubu iz Teksasa.

- Čuo sam, izvori javljaju... Srećan sam ovde, nema razloga da brinete - karatko je poručio Dončić navijačima Maveriksa, "Nešto mora da se promeni, to je sigurno. Prošle sezone smo igrali finale Zapada, bilo je zabavno. Uvek pričam o hemiji koju smo imali, bilo je sjajno. Ali nešto mora da se promeni.

Veliko pitanje je da li će Irving ostati u Dalasu i nakon leta.

- Voleo bih da možemo da nastavimo, zbog hemije, prijateljstva. Neće se dogoditi u danu, niti za nedelju dana, to je proces izgradnje, ali bih voleo. Mislim da se on sjajno uklapa. Očigledno, ljudi će reći 'Ne, pogledajte rezultate koje imate'. Ali, kao što sam rekao, za hemiju i odnose je potrebno vreme i voleo bih da ostane ovde - kaže Dončić.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.