NA OVO SE ČEKALO: Lebron Džejms doneo važnu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 12:09

NA OVO SE ČEKALO: Lebron Džejms doneo važnu odluku

Potvrdio.

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms potvrdio je da će i naredne sezone igrati u NBA ligi, prenosi I-Es-Pi-En (ESPN).

Lebron Džejms je na kraju prošle sezone najavio mogućnost povlačenja iz košarke. On je na dodeli nagrada ESPYS izjavio da će naredne sezone igrati za L.A Lejkerse i istakao da je i dalje rano za penziju.

- Više me nije briga koliko ću poena da postignem i šta mogu, a šta ne mogu na terenu. Pravo pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za mene je da li mogu da nastavim da igram bez povreda. Dan kada ne budem mogao da dam sve od sebe biće i moj poslednji na terenu. A taj dan još nije došao - rekao je Džejms.

On je prošle sezone u NBA ligi prosečno postizao 28,9 poena i imao je 8,3 skoka i 6,8 asistencija po utakmici. Košarkaš L.

A Lejkersa je prošle sezone pretekao Karima Abdula-Džabara na listi najboljih strelaca svih vremena u NBA ligi. Džejms bi u narednoj sezoni trebalo da zaradi 47,6 miliona dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.