NA MARAKANI PRESEKLI: Ovo je cena PAKLENOG tandema!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA MARAKANI PRESEKLI: Ovo je cena PAKLENOG tandema!

Zvezda stavila veto na najtraženije.

Ukoliko bi danas prodali napadača Dejan Joveljića i štopera Srđana Babića, Crvena zvezda bi sigurno inkasirala 5.000.000 evra. Na Marakani su, ipak, odlučili da prolongiraju njihov odlazak i sačekaju nove, bolje ponude.

Još od ranije, bundesligaš Hofenhajm ponudio je za mladog napadača 3.500.000 evropskih novčanica, međutim, u Ljutice Bogdana smatraju da na Joveljiću mogu da zarade bar još 1.500.000 evra, pa će njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozicija na Marakani biti poznata posle završetka Evropskog prvenstva za mlade.

U slučaju da Dejan zablista na takmičenju, koje se održava u Italiji i San Marinu, tržišna vrednost bi mu dodatno skočila.

Odavno je napravljen red zainteresovanih za Joveljića, pred vratima čekaju Štutgart, Majnc i pojedini klubovi iz Portugalije i Španije, ali su daleko veće šanse da napadač već ovog leta napusti srpskog šampiona.

Što se tiče drugih odlazaka, Crvena zvezda je voljna da proda Srđana Babića, ali samo u slučaju zadovoljavajuće kombinacije. Kako "Žurnal" prenosi, pojedini klubovi iz Turske i Nemačke žele bivšeg štopera Real Sosijedada, ali njegove trenutne ponude ne prelaze 1.500.000 evra.

Na Marakani su odlučili da je njegov potencijal bar milion evra veći, ipak, i u slučaju da ode za gore pomenutu cifru, Zvezda ne bi izgubila na Babiću, obzirom da ga je iz Sosijedada dovela za 800.000 evropskih novčanica.

Kao i u slučaju Joveljića, velike su šanse da momak rođen 1996. napusti stadion "Rajko Mitić" ovog leta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ukrajinska teniserka Elina Svitolina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.