NA MARAKANI PRESEKLI: Evo koji igrači mogu da NAPUSTE Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA MARAKANI PRESEKLI: Evo koji igrači mogu da NAPUSTE Zvezdu!

Crveno-beli se pobedom oprostili od jesenje sezone.

Posle pobede nad Čukaričkim na oproštaju od jesenje sezone u Superligi, fudbaleri Crvene zvezde otišli su na zimsku pauzu. U narednom periodu očekuju se razgovori trenera Vladana Milojevića sa rukovodstvom kluba, kao i "pikiranje" potencijalnih pojačanja koja bi u narednoj sezoni mogli da dođu na Marakanu.

Istovremeno pojedinim igračima crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će se zahvaliti pojedinim igračima, a već sada je poznato da Zvezdin dres na proleće neće nositi Veljko Simić, Hoze Kanjas, Žander i Milan Jevtović, kojima je uprava kluba dala odrešene ruke u potrazi za novim angažmanom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaju izabranice Zvezdinih fudbalera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE TRI ASISTENCIJE PROTIV ČUKARIČKOG: Gobeljić otkrio da li ostaje u Crvenoj zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019

Univerzalac je ljubimac navijača...Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjem meču u 2019. godini savladali Čukarički rezultatom 3:1 na svom stadionu, a igrač utakmice je bio Marko Gobeljić koji je zabeležio tri asistencije. Posle utakmice reprezentativac Srbije je otkrio da se nada da će i na proleće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.