NA KORAK OD MEDALJE: Milica Mandić u polufinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 08:49

NA KORAK OD MEDALJE: Milica Mandić u polufinalu

Trijumf posle preokreta.

Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić plasirala se u polufiale olimpijskof turnira u kategoriji +67.  Ona je u polufinalu posle preokreta savladala Poljakinju Aleksandru Kovalčuk sa 11:5.

Poljakinja je bolje počela meč i u uvodnoj fazi borbe povela sa 3:0, da bi naša reprezentativka u samom finišu smanjila na 3:2.

U drugoj rundi su obe rivalke bile veoma oprezne, više mislile o dafanzivi, tako da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo značajnijih udaraca, ali ni poena, tako da je odluka o pobednici odložena za finalnu rundu.

Krenula je Milica na sve ili ništa i sjajnim nožnim udrcem zaradila tri poena i povela sa 5:3 na početku treće runde. Sličnim potezom srpska šampionka je ubrzo zaradila odlučujućih pet poena i stigla do trijumfa - 11:5.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.