NA KORAK OD ĐOKOVIĆA: Alkaraz POČISTIO Nemca za osminu finala Vimbldona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 20:33

NA KORAK OD ĐOKOVIĆA: Alkaraz POČISTIO Nemca za osminu finala Vimbldona!

Pokazao silu.

Mlada nada španskog tenisa, Karlos Alkaraz plasirao se u četvrto kolo Vimbldona pobedivši Oskara Otea posle samo sat i 40 minuta provedenih na terenu - 3:0 (6:3, 6:1, 6:2).

Ova pobeda znači da nas samo po jedna pobeda Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza deli od njihovog novog duela.

Za to će biti potrebno da Srbin savlada holandsku senzaciju Tima van Rajthovena, a da Španac "preskoči" borbenog Janika Sinera iz Italije.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je reč o današnjem meču, Alkaraz je u prvom setu stigao do brejka već u prvom gemu, a potom je dodatno zagorčao život Oteu u poslednjem, napravivši brejk na njegov servis.

U drugom je posao bio još lakši, pošto je sve popularniji Karlitos poveo sa 5:0 pre nego što je Ote uzeo prvi i jedini gem.

U trećem je Nemac stigao do jednog gema više, svakako nedovoljno za senzaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.