NA DAN MEČA SA EVROPOM: Zvezda ostala bez VIĐENOG pojačanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 17:39

NA DAN MEČA SA EVROPOM: Zvezda ostala bez VIĐENOG pojačanja!

Preokret.

Napadač Mančester Sitija Slobodan Tedić privukao je interesovanje klubova iz Holandije i najverovatnije će tamo završiti na pozajmici.

Iako je tokom leta postojala mogućnost oko prelaska u Crvenu zvezdu, koja je želela da ga dovede na godinu dana, to se nije desilo.

– Zvao me je veliki klub, ponosan sam zbog toga, interesovao se bivši prvak Evrope i sveta, gde ćete većeg priznanja… No, od samog početka ideja uspostavljanja moje saradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Mančester Sitijem podrazumevala je najpre pozajmicu Čukaričkom, u čijim redovima sam se afirmisao, zbog čega sam zahvalan ljudima sa Banovog brda, potom i rastanak sa srpskim klupskim fudbalom - rekao je Tedić za „Sport klub“, a potom nastavio:

– Ovih dana napuštam Novi Sad i putujem u Englesku, da se priključim Sitiju i saslušam odluku. Zašto nisam otišao ranije? Pandemija je sve poremetila, korona je umešala prste, umesto da se tamo pojavim početkom jula, ja i dalje čekam signal. Nikome se zapravo u pomenutom sedmom mesecu nije dopalo da 14 dana provedem u obaveznom karantinu, otud je put prolongiran. U Srbiji dakako nisam gubio, niti gubim vreme, u Kamenici svakodnevno radim pod nadzorom profesora Marka Stojanovića. Prijaju mi vežbe, dostigao sam zavidan nivo pripremljenosti, tako da, što se mene tiče, mogu da se upustim u konkurenciju u svakom klubu. I dalje, rekoh malopre, ne znam gde će to da bude, ali, pretpostavljam da ću do juna 2021. godine da igram u Holandiji ili Francuskoj - istakao je Slobodan Tedić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.