Muzika za Gvardioline uši: Koman je spreman da ode iz Bajerna!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzika za Gvardioline uši: Koman je spreman da ode iz Bajerna!

Mladi Francuz se oglasio o mogućnosti da pređe kod bivšeg trenera

Gde ima dima, ima i vatre... A sada je ulje na vatru dolio Kingsli Koman.

Mladi Francuz je indirektno potvrdio spekulacije da je za njega zainteresovan Mančester Siti i bivši učitelj iz Bajerna, Pep Gvardiola.

Iako je Bajern nedavno otkupio Komana od Juventusa za 21.000.000 evra, to ne znači da Francuz ostaje u Minhenu. Gvardiola ga je i doveo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Bavarsku pre dve godine, a sada želi da nastave saradnju u Mančesteru.

Izgleda da ni Koman nema ništa protiv jer želi veću minutažu. Kod Ančelotija je igrao manje nego kod Pepa što je otvorilo vrata transfera na Ostrvo...

„Ne oklevam zbog toga što su u pitanju Mančester Siti ili Gvardiola. Već zbog moje situacije... Mlad sam i nalazim se u periodu karijere kada mi je potrebno da igram. Ako to ne može ovde, onda sam spreman da razmislim o odlasku“, rekao je Koman.

Dakle, obostrana želja je tu... Ali sledi teži deo posla - pregovori sa Bajernom. Bavarci nemju ništa protiv preprodaje Komana, ali pod uslovom da im neko plati 60.000.000 evra za obeštećenje! To je ozbiljna suma čak i za prebogati Mančester Siti. Međutim, Bajernu se ne žuri... Odgovara im i da Koman ostane u Minhenu. Ili da na njegovoj preprodaji zarade duplo.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.