Mutu završio karijeru

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2016, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mutu završio karijeru

Nekadašnji fudbaler Parme, Juventusa i Fiorentine, Adrian Mutu, odlučio je da završi karijeru.

Jedan od najboljih igrača reprezentacije Rumunije u ovom veku, Adrian Mutu, odlučio je da završi sa aktivnim igranjem fudbala.



"Igranje je završeno za mene",
rekao je Adrian Mutu Europa FM-u.

"Danas sam počeo da prisustvujem nastavi za trenera, treniraću i decu od 6-8 godina. Sredinom novembra završiću i za B licencu, a da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bih dobio A licencu potrebno je da budem asistent nekom treneru u najjačem rangu Rumunije", rekao je Mutu.

Mutu je fudbaler koji je igrao sjajno u Veroni i Parmi nakon čega je dobio poziv Čelsija, pa i Juventusa, da bi najviše pokazao u Fiorentini gde je igrao pet godina, od 2006-2011.

Poslednji profesionalni meč je odigrao u ekipi Targu Mureš u Rumuniji.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Adrian Mutu odmah našao novi posao (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2016

Nekadašnji fudbaler Juventusa, Intera, Parme i Fiorentine, dan nakon što je objavio da završava karijeru profesionalnog fudbalera, pronašao je novi posao...Adrian Mutu je novi generalni direktor Dinama iz Bukurešta...Samo dan nakon što je objavio da je završio igračku karijeru i da će raditi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.