Mutu otkrio Zlatanovu najveću noćnu moru!

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mutu otkrio Zlatanovu najveću noćnu moru!

Nekadašnji rumunski reprezentativac Adrijan Mutu tokom karijere je igrao zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem u torinskom Juventusu i ispričao je zanimljivu anegdotu...

Adrijan Mutu je u dresu "stare dame" iz Torina nastupao u sezoni 2005/06 i tada je "imao čast" da deli svlačionicu sa slavnim Zlatanom Ibrahimovićem.

To po pravilu znači i brojne anegdote, pošto je poznato koliko je Šveđanin zabavan i interesantan saigrač, pa je tako Rumun na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << otkrio jednu od najvećih noćnih mora Ibre iz perioda kada su bili cimeri.

"Kad smo bili saigrači u Juventusu, pre utakmice smo spavali u istoj sobi. Jednom se Zlatan probudio u sred noći i rekao: 'Adri, probudi se! Imao sam noćnu moru, sanjao sam da je Kristijano Ronaldo bolji od mene'", napisao je Mutu i dodao:

"Samo je zaspao nakon što sam mu rekao: 'Ne, Zlatane, ne! Ti si najbolji igrač na svetu! Smiri se i vrati na spavanje'", napisao je Mutu uz nekoliko smajlija.

VIDEO: Zlatan umije "makazice" i sa 37 godina!

Rumunski as za torinske "crno-bele" odigrao 33 meča i postigao sedam golova, dok je Ibrahimović za tri sezone zabeležio 70 nastupa za Juve i bio strelac 43 pogotka, pre nego što je napustio klub kada je izbačen u drugu ligu.

Već drugu sezonu je član Los Anđeles Galaksija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.