Mutin Plan B - Stigao plejmejker iz Amerike! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mutin 'Plan B' - Stigao plejmejker iz Amerike! (video)

Košarkaški klub Partizan NIS ostao je "kratkih rukava" u slučaju Nikole Jovanovića i Stefana Jankovića ali je zato angažovao Amerikanca koji nema iskustvo igranja u Evropi.

Požalio se Miroslav Nikolić da je Zvezda angažovala dvojicu igrača koje je imao na spisku željenih pojačanja ali je vrlo brzo Muta aktivirao "Plan B".

Čelnici kluba iz Humske već su obavili posao i dogovorili dolazak Amerikanca koji nije prošao na NBA draftu i koji nema iskustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igranja u Evropi, potvrđeno je na zvaničnom sajtu crno-belih.

Dvogodišnji govor sa Partizanom danas je potpisao Ijan Bejker (24, 1.84 m) koji igra na poziciji plejmejkera!

Momak rođen 9. februara 1993. godine studirao je na "Nju Meksiko" koledžu a ove godine nije prošao na draftu pa je rešio da odmah produži ka Evropi.

Tokom poslednje dve sezone u svom koledž timu Bejker je imao jako dobre brojke. U prethodnoj sezoni prosečno je beležio 16,7 poena, 4,2 skoka i isto toliko asistencija.

Diplomac @NMStateAggies je potpisao dvogodišnji ugovor sa #KKPartizan: https://t.co/OE21mLfnIM#ABALiga #7DaysEuroCup pic.twitter.com/doK6C5qUIr

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) August 1, 2017
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Bejker Partizanov dve godine!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017

Crno-beli ozvaničili saradnju sa američkim plejmejkerom..Najavljeno - potvrđeno! Posle Obrada Tomića i Džejmija Skina koji pokrivaju pozicije "četiri" i "pet", Partizan je potpisao i plejmejkera Ijana Bejkera...Diplomac Univerziteta Nju Meksiko Stejt rođen 1993. godine zadružio je opremu crno-belih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.