Muta Nikolić: Ove vraćamo dugove, a sledeće...

Izvor: Mondo, 16.Okt.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muta Nikolić: Ove vraćamo dugove, a sledeće...

Trener Partizana veruje da će nova uprava, na čelu sa Ostojom Mijailovićem, popraviti situaciju u klubu. "Sledeće godine bićemo u boljem sastavu, a ove vraćamo dugove", kaže Muta Nikolić.

Foto: MN Press

Košarkaški klub Partizan bi, posle nekoliko meseci bez "gazde", do kraja nedelje trebalo da dobije predsednika.

Ostoja Mijailović je glavni kandidat i danas je dobio mandat da do petka predloži novi Upravni odbor. Posle sednice Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kluba, Mijailović je novinarima rekao i da aktuelni trener prvog tima Miroslav Muta Nikolić ima njegovo potpuno poverenje.

A Nikolić je na to rekao...

"Smešno je da Partizan kao institucija nema predsednika. Pre 20 godina sam bio u Partizanu i znam koliko znači da klub ima jaku upravu. Verujem da će predsednik da nas 'namesti', dobro je što se ovakav čovek pojavio", rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

Iskusni trener zadovoljan je što ima podršku, ali poručuje da u svoj rad nikome neće dati da se meša.

"Što se tiče sportskog dela, ne dam da mi se mešaju u rad, iako poštujem svačije mišljenje. Sportski sektor biće jedino moj deo i kao starom partizanovcu imam veliki motiv da vratim Partizan gde mu je mesto. Ipak, pitanje je šta je realno".

Prema njegovim rečima, ekipu je sastavio od malog budžeta, ali kako je naglasio, sada se situacija menja.

"Sledeće godine bićemo u boljem sastavu, a ove vraćamo dugove", nada se trener crno-belih.

Partizan ima novog centra!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Dobro je što se pojavio Mijailović

Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2017

"Smešno je da Partizan kao institucija nema predsednika", kaže trener crno-belih..Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da veruje kako će nova uprava, na čelu sa Ostojom Mijailović, popraviti situaciju u klubu..."Smešno je da Partizan kao institucija nema predsednika. Pre 20 godina...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Sledeće godine bolji sastav, sad vraćamo dugove"

Izvor: B92, 16.Okt.2017

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da veruje kako će nova uprava, na čelu sa Ostojom Mijailović, popraviti situaciju u klubu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.