Muslin zvao Tošića, Bambi opet u reprezentaciji

Izvor: B92, 28.Avg.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin zvao Tošića, 'Bambi' opet u reprezentaciji

Prelazak Zorana Tošića u Partizan ne vraća veznog igrača samo u sastav crno-belih već i u reprezentaciju Srbije.

Selektor seniorske reprezentacije Slavoljub Muslin ga je naknadno pozvao u nacionalni tim pred dva meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

"On je naknadno pozvan jer je našao klub. On je do naše grupe, mnogo znači za ekipu. Nisam ga pozvao pošto nije imao klub, ali danas potpisuje za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan i biće priključen ovoj ekipi", rekao je Muslin novinarima na okupljanju reprezentacije u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Srbije okupljaju se u Beogradu, povodom utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, 2. septembra u Beogradu protiv Moldavije i 5. septembra u Irskoj.

Tošić se u Partizan vraća pošto je u crno-belom dresu prethodno boravio od 2007. do 2009. godine kada je otišao u Mančester Junajted. Dugo je i standardni reprezentivac naše zemlje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.