Muslin i Bane glasali za CR, selektor i za Modrića

Izvor: B92, 24.Okt.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin i Bane glasali za CR, selektor i za Modrića

Kapiten Srbije Branislav Ivanović i selektor Slavoljub Muslin doprineli su svojim glasovima da Kristijano Ronaldo bude izabran za najboljeg na svetu u 2017.

Ivanović i Muslin su dali po pet poena Portugalcu, a kapiten je preostale glasove dao Lionelu Mesiju /(3) i Nejmaru da Silvi (1).

S druge strane, selektor Muslin je tri boda dao hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću, Ronaldovom saigraču u Realu, a jedan vezisti Čelsija Ngolou Kanteu.

Slavljenik Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kao kapiten Portugala naravno glasao za svoje saigrače iz Reala, najviše bodova je dao Modriću, tri Serhiju Ramosu, a jedan Marselu.

Mesi je pet poena dao Luisu Suaresu, tri Andresu Inijesti, a jedan Nejmaru. Zanimljivo je da je selektor Brazila Adenor Leonardo prednost dao Ronaldu ispred svoje najveće zvezde Nejmara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.