Muslin: Tri uslova za Sergeja, ne može pre Tadića

Izvor: B92, 12.Okt.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Tri uslova za Sergeja, ne može pre Tadića

Selektor fudbalera Srbije Slavoljub Muslin rekao je da Sergej Milinković-Savić konkuriše za nacionalni tim, ali da ima nekoliko uslova. Velika se prašina podigla oko srpskog veziste iz Lacija jer je sve vreme tokom kvalifikacija bilo reči da je više nego dobar klubu, ali nedovoljno dobar da zasluži poziv i zaduži nacionalni dres.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muslin: Tadić ispred Milinković-Savića

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2017

Selektor fudbalera Srbije Slavoljub Muslin rekao je da Sergej Milinković-Savić konkuriše za nacionalni tim, ali da ima nekoliko uslova...On je kao gost "Sportskog žurnala" objasnio da je na tom mjestu trenutno Dušan Tadić koji igra odlično...Velika se prašina podigla oko srpskog veziste iz Lacija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.