Murinjov rat traje: Vidimo se u osam ujutru!

Izvor: Mondo, 04.Okt.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjov "rat" traje: Vidimo se u osam ujutru!

Portugalac se suzdržavao, pa je zaratio i sa novinarima.

Foto: Tanjug/AP/Jon Super

Žoze Murinjo (55) iz nedelje u nedelju je u sve većem problemu.

Njegov fudbal ni ove sezone izvesno neće doneti titulu na Old Traford, njegov tim u poslednje četiri utakmice nije pobedio, Pol Pogba je nezadovoljan, a i kapitenu Antoniju Valensiji se "omakne" da na društvenim mrežama "lajkuje" objave u kojima se Murinjo tera iz kluba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Za to vreme sve glasniji su navodi da Junajted već traži zamenu Portugalcu, a Murinjo se ironično smejao dok je sedeo ispred novinara koji je objavio da je "Zizu" zvao "Posebnog".

Posle još jednog kiksa i remija protiv Valensije na Old Trafordu, menadžer Junajteda našao je način da zaoštri sukob sa novinarima. Konferenciju za medije pred meč Njukasla zakazao je za petak u osam časova ujutru!

Portugalac je zakazao susret sa novinarima pet sati ranije nego što je to praksa, mada je ove sezone znao da se pojavi i pola sata ranije i da završi obraćanje posle nekoliko minuta i četrdesetak izgovorenih reči.

Murinjov tim je ove sezone pobedio u samo 40 odsto utakmica i beleži najlošiji start Mančester junajteda u poslednjih 29 godina.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Žoze nastavlja rat: Vidimo se u osam ujutru

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2018

Ne cveta odnos između Žozea Murinja i novinara koji prate Mančester Junajted u poslednje vreme. Logično, velikan sa Old Traforda je u velikoj rezultatskog krizi, a Posebni je odlučio da se osveti "sedmoj sili" za informacije kako će ga Zinedin Zidan naslediti na funkciji. Zato je Portugalac povukao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.