Murinjo zbog Junajteda odbio dve ponude bivšeg kluba

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo zbog Junajteda odbio dve ponude bivšeg kluba

Portugalac želi klupu Mančester junajteda i zbog toga je odbio dve ponude svog bivšeg kluba.

Engleski mediji prenose da je Real Madrida u dva navrata kontaktirao Žozea Murinja, ali je Portugalac odbio jer želi samo na ''Teatar snova''.

Ipak, ''kraljevski'' klub nije jedini koji je dobio negativan odgovor ove zime, pošto je Portugalac, naravno, još lakše odbio astronomsku ponudu neimenovanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kineskog kluba.

Podsetimo, sve je izvesnije da će Žoze Murinjo prvog jula preuzeti klubu Mančester junajteda, a kako je Pep Gvardiola izabrao Mančester siti, nema sumnje da će naredne sezone gradski derbi biti u rangu ''El klasika''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bi-Bi-Si: Morinjo počeo pregovore sa "đavolima"!

Izvor: RTS, 06.Feb.2016

Predstavnici Žozea Morinja počeli su pregovore sa Mančester junajtedom. Iako ništa još nije dogovoreno, očekuje se da Portugalac preuzme Junajted na leto, što je i svojevrstan odgovor na Sitijevo angažovanje Pepa Gvardiole. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.