Izvor: Blic, 27.Jun.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo zabranio Stankoviću odlazak na pripreme!

Novi trener Intera Žoze Murinjo i praktično je pokazao da u narednoj sezoni ne računa na Dejana Stankovića tako što mu je zabranio da sa ostatkom prvog tima putuje na pripreme u Južni Tirol.



Stanković je na pragu odlaska iz Intera od momenta kada je otkaz dobio bivši trener Roberto Manćini, a gotovo siguran transfer u Juventus doveden je u pitanje posle protesta navijača "stare dame".

Italijanski dnevnik "Tutosport” preneo je danas da je Murinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zabranio Stankoviu da putuje na pripreme u Južni Tirol i time i plastično objasnio srpskom reprezentativcu da se na njega ne računa.

Dnevnik prenosi i da će Stanković (30), ukoliko ne promeni sredinu, morati da u ponižavajućem stilu prihvati da trenira sa mladim timom Intera dok su prvotimci na pripremama. Šampioni Italije pripreme započinju 19. jula.

Dejan Stanković je 2004. godine prešao u Inter i od tada je za neroazure na 123 meča postigao 16 golova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo želi da ponizi Stankovića?!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2008, 02:37

MILANO - Niko ne zna šta je Dejan Stanković skrivio novom treneru Intera, ali Žoze Murinjo kao da u letnjoj pauzi nema većeg prioriteta od sklanjanja srpskog reprezentativca iz prvog tima! Sudeći prema pisanju pojedinih italijanskih medija, autoritativni Portugalac najavio je da Stankovića nikako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.