Izvor: Blic, 04.Jun.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo stavio Stankovića na transfer listu

Sudeći prema pisanju italijanske Gazete delo sport kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković jedan je od fudbalera Intera koje je novi trener Žoze Murinjo stavio na transfer listu.



Tako je Stanković od miljenika Manćinija zapao u nemilost koju će kako se čini, platiti odlaskom iz kluba. Osim Dekija na listi su još Ernan Krespo, Nikolas Burdiso, David Suazo, a slično čeka Adrijana i Hulija Kruza.

I dok se gorenavedeni spremaju da napuste Inter, put Milana se, prema izveštajima tamošnjih medija spremaju prvotimci Čelsija Ešli Kol, Frenk Lampard i Didije Drogba, a možda i Deko Iz Barselone.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.