Murinjo prekršio obećanje, navijači Junajteda oduševljeni

Izvor: N1 televizija, 08.Sep.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo prekršio obećanje, navijači Junajteda oduševljeni

Ostalo je još manje od 48 sati do najskupljeg derbija Engleske, a Žoze Murinjo je odlučio da prekrši pravilo koje je sam postavio.

Menadžer Mančester Junajteda prekršio je obećanje koje je dao navijačima svog novog tima, ali i svim svojim fanovima.

Naime, početkom avgusta objavio je da neće koristiti društvene mreže do Božića ove godine, samo zato što želi da se posveti sezoni i Junajtedu.

Pre više od četiri sedmice, postavio je svoju navodnu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poslednju fotografiju, na kojoj on stoji na vrhu zgrade držeći flašu Hajneken piva. Pretpostavljamo da je ovo bilo "pod moranje" zbog sponzorskih obaveza.

the journey starts tomorow⚽️and ends 27th may.thanks for sharing with me,i'll see you again at christmas...

A photo posted by Jose Mourinho (@josemourinho) on Aug 6, 2016 at 6:25am PDT

Ipak, obećanje je prekršio juče, kada je na Instagramu, njegovoj omiljenoj društvenoj mreži postavio novu trening-duksericu tima kojeg vodi.

getting in the zone with the new range from adidas athletics #find focus

A photo posted by Jose Mourinho (@josemourinho) on Sep 7, 2016 at 9:32am PDT

Upravo zbog ovog poteza, mediji u Velikoj Britaniji ga kritikuju da ne ispunjava obećanja. Iskreno, malo pretenciozno, budući da Murinjo ne vređa niti proziva nekoga.

The "Special One" je poznat kao ljubitelj društvenih mreža, a navijači Mančester Junajteda pozdravljaju činjenicu da se sada sa svojim trenerom mogu povezati preko Instagrama.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.