Murinjo posle debakla protiv Barselone: Nismo poniženi!

Izvor: Blic, 30.Nov.2010, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo posle debakla protiv Barselone: Nismo poniženi!

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo je posle debkla na gostovanju Barseloni koja je pobedila sa 5:0, istakao da je njegov tim poražen, ali ne i ponižen.

"Ništa nismo uradili kako treba u ovoj utakmici. Ništa se nije obistinilo od naših planova. Sada smo, posle ovog poraza, dva boda udaljeni od lidera na tabeli. Dva boda, ne dvadeset. Moramo da nastavimo gde smo stali”, bila je prva Murinjova reakcija posle bolnog poraza na Nou Kampu.

On je dodao da je i prošče >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine izgubio od Barse sa Interom, ali da je to nadoknadio ulaskom u finalu.

"Jednostavno je. Jedne ekipa je igrala dobro, a druga loše. Jedna je zaslužila da pobedi, druga nije. To je poraz, ali ne i poniženje", rekao je Murinjo.

Sa druge strane, Gvardiola nije skrivao oduševljenje zbog konačnog rezultata.

"Veoma sam zadovoljan. Ima još toliko toga da se igra u ovoj našoj ligi, ali mi je drago što smo priredili zadovoljstvo našim navijačima. Ovo je najbolji Real Madrid u poslednjih nekoliko godina, a mi smo ponovo bili bolji od njih. Da li smo najbolji na svetu? Ne, rano je da se to tvrdi. Vreme će dati odgovor na to pitanje", rekao je Gvardiola.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.