Murinjo otkrio zašto je preuzeo Romu

Izvor: B92, 04.Maj.2021, 16:10

Murinjo otkrio zašto je preuzeo Romu

Portugalski trener Žoze Murinjo prvi put je govorio nakon odluke da preuzme Romu od naredne sezone.

Trofejni stručnjak će "vučicu" predvoditi od leta i sa njom je potpisao trogodišnji ugovor.

"Hvala porodici Fredkin što me je izabrala da vodim ovaj sjajan klub i budem deo njihove vizije", rekao je Murinjo i dodao:

"Posle sastanaka sa vlasnikom i Tijago Pintom odmah sam razumeo svu meru njihovih ambicija. Ambicija i napor su me uvek motivisali. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zajedno želimo da izgradimo pobednički projekat tokom narednih godina."

Murinjo nestrpljivo očekuje početak nove sezone.

"Neverovatna strast navijača me je ubedila da se prihvatim posla. Jedva čekam da sledeća sezona počne. U međuvremenu, Paulu Fonseki želim sve najbolje i nadam se da će mediji poštovati to što neću do daljeg govoriti mnogo", rekao je Murinjo.

Poslednji put kada je radio u Italiji, Murinjo je osvojio triplu krunu sa Interom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.