Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2020, 09:58

Murinjo o svađi Sona i Lorisa: Bilo je prelepo

Golman uverava da su nesporazumi izglađeni u svlačionici

Utakmica nije bila „prste da poližeš“. Nije bilo ni goleade, ni poteza koji će se pamtiti. Uprkos ne baš blistavoj partiji oba tima, ostaće susret Totenhema i Evertona upisan kao jedan od onih retkih na kojima su u klinču završili igrači istog kluba.

Igo Loris i Hjong Min Son su se sukobili po okončanju prvog poluvremena na novom Vajt Hart Lejnu. Golman je zamerio krilnom napadaču što >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se nije vratio u odbranu na vreme, kočoperni Korejac je uzvratio, morali su da se umešaju i saigrači kako bi ih razdvojili...

Zaličilo je na loše odnose među Pevcima, ali trener Žoze Murinjo ima drugačiji pogled na incident sa završnog obračuna 33. kola Premijer lige.

Ono što se desilo bilo je prelepo. Ako želite nekog da krivite, onda sam to ja. Bio sam izuzetno kritičan prema momcima zato što nisu bili dovoljno zahtevni sami prema sebi. Tražio sam da budu stroži, da jedan od drugog više traže. Zahtevao sam demonstraciju timskog duha, kako bi svako mogao da pruži najbolje od sebe“, smireno je govorio Portuglac.

Hugo Lloris & Son clashing with each other at half-time ???? pic.twitter.com/jjVeKy36AR

Njegove izjave su oduvek odudarale od konkurencije. Tako je i ovog puta.

Na kraju prvog poluvremena to se desilo sa Sonom. U pitanju je izuzetan momak, svi ga vole, pravi je timski igrač, ali je u tom trenutku Loris smatram da Hjong Min nije dao celog sebe. Ne znam da li je to bilo silom prilika ili ne, ali je važno da na taj način tim raste. Da bi se to desilo, igrači moraju da zahtevaju jedan od drugog da budu snažne ličnosti. Baš sam zadovoljan. Na pauzi između dva poluvremena sam im rekao da nemam dilemu da će ostati na terenu do kraja meča“.

Hugo Lloris & Son hugging before the second half, all is forgiven ???? pic.twitter.com/OHKAFjQNGD

Kapiten Totenhema Igo Loris, koji je oštrio zamerio Sonu na postupku pred kraj prvog poluvremena obrazložio je da nesporazumi izglađeni ekspresno. Što se moglo videti prilikom izalaska iz tunela pred početka drugog dela.

To je nešto što se rešava u svlačionici. Kad izađete iz nje možete da pričate štagod hoćete. Ono što se desilo između Sona i mene je deo fudbala. Nema problema. Na kraju susreta mogli ste da vidite da smo obojica srećni“, dodao je francuski golman.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.