Murinjo ne odustaje, eliminisao pobunjenike!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo ne odustaje, eliminisao "pobunjenike"!

Portugalac vrlo jasan kada su u pitanju odnosi u svlačionici, a tim protiv Liverpula pokazuje da nekim igračima jednostavno ne veruje...

Žoze Murinjo ne prašta, poraz u Valensiji ga je samo uverio da ekipa za koju se šapuće da predvode "pobunu" u svlačionici u ovom trenutku ne bi trebalo da bude na terenu i on će u najvećoj utakmici engleskog fudbala, jednostavno na teren poslati samo ljude kojima veruje.

Mediji tvrde da osim povređenih Dalota, Darmijana i Smolinga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od kojih bi makar jedan mogao da primi blokadu i povređen zaigra u duelu sa Liverpulom, u timu nema mesta za Pogbu, kapitena Valensiju sa kojim Murinjo i ne govori, kao i Lukakua koji je takođe nezadovoljan trenerom, ali i svojim statusom u ekipi.

Iako ima silne problem na bekovima, Murinjo će probati sa Jangom i Rohom (povređen je i Šo), štoperi će biti Baji i Smoling (ako pristane da zaigra povređen), u sredini ljudi od poverenja su Matić i Erera, igraće i veteran Mata, kao i Marsijal i Lingard po bokovima, i Rašford u napadu, za njega Murinjo kaže da uvek daje sve.

Što se Felainija tiče, on će biti džoker, iako se očekivalo da počne pre Mate, Murinjo će ga, prema tvrđenju izvora bliskih klubu čuvati za "plan B", u nastavku, ako stvari krenu loše.

Prvi put u istoriji najvećeg engleskog derbija, ovo se između Liverpula i Junajteda nikada nije desilo, bolje da požurite! https://t.co/qG245oE3qS

— Sportske.net (@sportske) 14. децембар 2018.

Podsetimo, Liverpul nikada u istoriji nije bio ovoliki favorit protiv najvećeg rivala, a derbi PL igra se u nedelju u 17 časova.

Murinjo je inače i u ratu sa upravom koja "kulira" njegove zahteve i ovo je još jedan dokaz da mu na leto spremaju zamenu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.