Murinjo i Ronaldo u istom dresu – ZATVORSKOM?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo i Ronaldo u istom dresu – ZATVORSKOM?

Skandal trese Pirineje.

Španski tužioci podneli su tužbu protiv nekadašnjeg trenera Real Madrida Žozea Murinja zbog navodne utaje poreza. Murinjo je navodno od 2011. do 2012. godine, tokom svog boravka u Španiji utajio porez.

Navodi se da je Murinjo oštetio budžet Španije za 3.300.670 evra.

U Španiji je u poslednjih nekoliko godina optužben veliki broj sportista i sportskih radnika za utaju poreza, a poslednji među njima je i najbolji fudbaler sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kristijano Ronaldo (pročitajte OVDE).

Poslednjih dana se spekulisalo da će Murinjo i Ronaldo ponovo sarađivati i to u Mančester junajtedu, a sada se "rodila" mogućnost da obuku isti „dres“ i to zatvorski!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.