Murinjo i Anćeloti bitke biju iza zavese!

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020, 20:51

Murinjo i Anćeloti bitke biju "iza zavese"!

Dvojac ima sličnu šoping listu.

Već smo pisali kako i Everton i Totenhem prate Čengiza Undera.

Igrač Rome je stigao kao veliko pojačanje na "Olimpiko", ali povrede su učinile svoje te karijera Turčina nije krenula očekivanom putanjom.

Nekadašnji treneri Čelsija će se sukobiti i oko veznog dela terena. Prema pisanju engleskih medija dvojac iskusnih stručnjaka se interesuju i za Žofrija Kondogbiju, igrača Valensije.

Francuz je imao neuspešnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << epizodu u dresu Intera da bi dolaskom na "Mestalju" uspeo da opravda velike nade. "Slepi miševi" pak veruju u svog igrača, navodno neće pustiti veznog igrača za sumu ispod osamdeset miliona vreme koliko i iznosi njegova klauzula.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.