Murinjo: Ser Aleksa niko neće prestići

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: "Ser Aleksa niko neće prestići"

Aleks Ferguson je najbolji menadžer Premijer lige u njenoj istoriji, tako barem kažu brojke. Hoće li Murinjo uspeti da ga sustigne?

Murinjo je osvojio titulu sa Čelsijem, svoju treću u Premijer ligi, ali je veoma daleko od neprevaziđenog ser Aleksa Fergusona.

Nekadašnji trener Mančester Junajteda osvojio je 13 titula Premijer lige, ima čak 10 više od čoveka koji je uspeo da je osvoji ove godine.

"Imam još dosta da radim da bi dostigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fergusona, mislim da je to nemoguće. Mogu da imam 13 titula u prvenstvima, već ih imam osam.

Ali 13 Premijer liga? To ne, nikako nije moguće.
", rekao je Žoze Murinjo.

Inače, kada je ser Aleks Ferguson osvojio svoju prvu titulu sa Mančester Junajtedom imao je 51 godinu. Murinjo sada ima tri titule, a tek mu je 52. godina.

Da napomenemo još da je Murinjo već dostigao jedan rekord koji je držao ser Aleks sa Mančester Junajtedom, najduže su čuvali prvu poziciju u istoriji Premijer lige.

Da li i vi mislite kao Žoze Murinjo?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.