Izvor: 24sata, 18.Mar.2011, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Samo da ne budu Čelsi i Inter

Žoze Murinjo odveo je Real među osam najboljih timova Evrope, prvi put od sezone 2003/04, kada je Florentino Perez oformio prvu generaciju „galaktikosa”. Izvlačenje parova četvrtfinala, kao i kompletnog „kostura” do kraja takmičenja i finala na Vembliju, biće obavljeno u petak u Nionu. Od ove faze više nema nosilaca, tako da će moći da se sastane svako sa svakim.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Žreb za LŠ: Čelsi - Junajted, Real - Totenhem, Barsa - Šahtjor, Inter - Šalke!

Izvor: Blic, 18.Mar.2011

U Nionu je u podne održan žreb za završnicu Lige šampiona, a osam timova saznalo je koji put moraju da pređu ne bi li ostvarili san i podigli pehar namenjen prvaku Evrope. Engleski derbi obeležiće četvrtfinale, jer se sastaju Čelsi i Mančester junajted, prvak Premijer lige i aktuelni lider...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.