Murinjo: Poštujem klubove koji me (ne) žele

Izvor: Mondo, 10.Jan.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Poštujem klubove koji me (ne) žele

"Specijalni" je odlučno demantovao medijske spekulacije o povratku u Benfiku.

Žoze Murinjo (55) izjavio je da nikada nije bio od onih koji "potpaljuju" medijske spekulacije, ali da sa sigurnošću može da kaže da neće preuzeti Benfiku, koja je prošle nedelje sporazumno prekinula saradnju sa trenerom Ruijem Vitorijom.

Predsednik "orlova" Luis Filipe Vieira rekao je prethodno da "novac ne bi predstavljao problem", ako bi Murinjo želeo da se vrati u klub u kome je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 2000. godine počeo samostalnu trenersku karijeru.

"Nemam nameru da se vratim u Portugal. Iz poštovanja prema velikom klubu i njegovom predsedniku, najbolje je da kažem da me nisu ni zvali. Trenutno nisam opcija za Benfiku i to je to", rekao je Murinjo jednom portugalskom listu.

Njega je Mančester junajted otpustio 18. decembra, nakon dve i po godine rada.

"Dobro mi je ovako. Volim što se više ne priča o meni po ceo dan, a najbolji način da tako ostane je da i ja ne pričam mnogo. Želim da u miru razmislim i pripremim se za naredni korak u karijeri".

"Specijalni" takođe nije želeo da ulazi u detalje svog odlaska sa "Old Traforda".

"Naučio sam odavno da kada napustite neki klub, onda ne perete prljav veš u javnosti. Jedno poglavlje je završeno i nemam nameru da idem okolo i kritikujem bilo koga. Uvek poštujem klubove koji me žele, ali i klubove koji me ne žele", završio je Žoze Murinjo.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.