Murinjo: Igrali smo baš loše, od prvog minuta

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Igrali smo baš loše, od prvog minuta

Menadžer Čelzija Žoze Murinjo rekao je da je nezadovoljan igrom koju je ekipa pružila u porazu od Bazela (1:0) u petom kolu Lige šampiona.
(FOTO: AP)
„Plavci“ su, uprkos porazu, prošli u osminu finala, a Švajcarci su do trijumfa došli golom Mohameda Salaha u 87. minutu.
Igrali smo baš loše, zasluženo smo izgubili, a jedino je dobro što smo se kvalifikovali za osminu finala. Od prvog minuta smo pravili greške – rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Murinjo za „Bi–Bi–Si“.
Dodatni problem za londonski tim mogla bi da bude povreda napadača Samjuela Etoa koji je u prvom poluvremenu iznet sa terena.
Moraćemo da sačekamo detaljne analize Etoove povrede. Takve stvari se dešavaju pogotovo kada je loše vreme i to utiče na stanje terena – objasnio je portugalski stručnjak.
On je dodao da bi jedan od uzroka poraza u Bazelu mogao da bude i umor ekipe:
Možda je trebalo da napravim još izmena, ali nakon dobre igre protiv Vest Hema prošlog vikenda verovao sam u ovu startnu postavu.
U poslednjem kolu takmičenja po grupama u Ligi šampiona ekipa Čelzija dočekuje Steauu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Povreda Etoa oslabila Čelsijev špic

Izvor: Blic, 27.Nov.2013

Napadač Čelsija Samuel Eto povredio je prepone na utakmici Lige šampiona protiv Bazela i moraće da pauzira određeno vreme, potvrdio je trener londonskog kluba Žoze Murinjo..."Etoa očekuju dva dana lekarskih pregleda i sigirno je da će se neko vreme oporavljati. Još uvek ne znamo koliko je povreda...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.