Murinjo: Biću kao ser Aleks...

Izvor: Mondo, 26.Sep.2012, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Biću kao ser Aleks...

Portugalac izjavio da je spreman za još mnogo titula u trenerskoj karijeri i da će raditi i kada napuni 70 godina.

Žoze Murinjo uveliko pravi planove za budućnost. "Gospodin specijalni", koji će u januaru proslaviti 50. rođendan, tvrdi da još nije "potrošen" i da će se trenerskim poslom baviti bar još dve decenije.

Rekao je da će izgledati kao veliki trenerski mag ser Aleks Ferguson, jer je fudbal njegova strast.

"Potpuno razumem Aleksa Fergusona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji još uvek trenera vrhunsku ekipu, iako je u 70-tim godinama. Ja ću uskoro napuniti 50, ali osećam se mladim i mislim da mogu još mnogo toga da uradim. Imam mnogo ciljeva ispred sebe, i hvala bogu što je tako, a prvi od njih je osvajanje Lige šampiona sa tri različita kluba", izjavio je za "Skaj sport" šef stručnog štaba Real Madrida, koji je u dosadašnjoj karijeri titulu najboljeg kluba u Evropi osvajao sa Portom 2004. i Interom 2010. godine.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.