Murinjo: Ako Baloteli navija za Milan, Pato navija za Inter

Izvor: Blic, 20.Nov.2009, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ako Baloteli navija za Milan, Pato navija za Inter

Žoze Murinjo je našao za shodno da se pozabavi i izjavom Marija Balotelija, koji je rekao da navija za Milan.

Za razliku besnih navijača Intera, Portugalac se nasmejao na Balotelijevu prilično neuspelu šalu i verovatno po prvi put progledao kroz prste često nedisciplinovanom Super Mariju.

"Ako on navija Milan, onda je Pato zakleti interista. Šalu na stranu, ne mislim da je Mario kriv za bilo šta, jer je ova stvar najblaže rečeno veoma naivna", rekao je Murinjo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U istom stilu je slučaj prokomentarisao i kapiten Intera Havijer Zaneti koji je uz osmeh poručio svom saigraču da ode do Milanela po nekoliko autograma.

Murinjo se danas osvrnuo i na za nijansu ozbiljnije stvari i demantovao je navode medija da želi da nasledi Aleksa Fergusona u Mančesteru.

"Nikada nisam pričao sa novinarima Tajmsa o svojoj budućnosti. Da li sam ja Interov Ferguson? Ovde je kultura potpuno drugačija. Da li mislite da bih imao isti odnos sa navijačima da nisam doneo ni jedan trojfej u vitrine dve godine za redom?", upitao je "Specijalni".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.