Muhova u suzama: Znam da sam pobednica, hvala vam

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 18:43

Muhova u suzama: Znam da sam pobednica, hvala vam

Karolina Muhova je pohvalila Igu Švjontek nakon poraza u finalu.

Poljakinja Iga Švjontek odbranila je titulu na Rolan Garosu pobedom nad Karolinom Muhovom rezultatom 2:1 (6:2, 5:7, 6:4).

Nakon meča je Karolina Muhova poručila:

"Radićemo još napornije i vratićemo se ovde. Kada pogledam svoje ljude, znam da sam pobednica, hvala vam. Hvala vam svima, pokušaću da ovo bude kratko jer je sve previše emotivno. Ovo je neverovatno", poručila je Muhova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u suzama.

Potom je za Eurosport rekla:

"Bila sam tako blizu, a tako daleko. Iga je najbolja na svetu pogotovo kada igra na šljaci. Srećna sam što sam se borila na ovaj način i što sam uspela da osvojim drugi set i priredim šou. Osećam se kao da sam u Parizu godinu dana, a ne dve nedelje iako mi je ovo prvo Grend slem finale. Sada ću da proslavim sa svojim timom i pokušati da osvojim titulu sledeće godine. Osećam gorčinu, ali sve u svemu bio je sjajan turnir", poručila je Karolina Muhova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.