Muambino srce dva sata nije moglo samostalno da radi!

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muambino srce dva sata nije moglo samostalno da radi!

Stanje fudbalera Boltona Fabrisa Muambe i dalje je kritično i on se nalazi u odeljenju intenzivne nege u londonskoj bolnici gde su doktori čak dva sata posle prijema pokušavali da omoguće njegovom srcu da samostalno funkcioniše.

Muamba se srušio na teren u završnici prvog poluvremena meča sa Totenhemom, koji je odmah prekinut zbog tog događaja, a šestorica lekara iz oba stručna štaba odmah su se dali na oživljavanje. Dva puta je korišćen defibrilator, a nesrećni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbaler je odmah odvežen u bolnicu.

Tamo je tek počela prava borba za njegov život. Punih 120 minuta lekari su bezuspešno pokušavali da raznim metodama omoguće srcu da samostalno kuca.

Od trenutka kada je doživeo srčani udar na terenu "Vajt hart lejn” u 18:11 minuta po lokalnom vremenu, kao da je vreme stalo za sve koji su strepeli sve do 20:00, kada su lekari uspeli da uspostave normalan srčani ritam, a da on više nije potpomagan lekarskim intervencijama.

Muamba je, međutim, još uvek u kritičnom stanju.

Zbog ozbiljnosti situacije, Muambin klub Bolton odložio je meč sa Aston Vilom koji je trebalo da bude odigran u utorak uveče.

Povezane vesti: Muambino stanje i dalje kritično, fudbaler Boltona ostaje na intenzivnoj nezi Trener Boltona: Naredna 24 sata ključna za Muambin život Muamba ipak u kritičnom stanju posle kolapsa na meču sa Totenhemom!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanje Muambe i dalje kritično

Izvor: NaDlanu.com, 19.Mar.2012

I dalje je kritično stanje fudbalera Boltona Fabrisa Muambe koji je juče na utakmici Premijer lige doživeo srčani napad, saopštio je danas Bolton... U zajedničkom saopštenju sa bolnicom, klub navodi se da je srce 23-godišnjeg fudbalera posle prijema u bolnicu "počelo da kuca", ali da je njegovo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Muamba i dalje kritično...

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2012

Stanje Fabrisa Muambe je nerpomenjeno. Fudbaler Boltona je u stabilnoj, ali i dalje jako kritičnoj situaciji.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.