Mršić: Nakić je izabrao Srbiju iz interesa

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mršić: Nakić je izabrao Srbiju iz interesa

Selektor Hrvatske Veljko Mršić prokomentarisao je odluku Maria Nakića da igra za reprezentaciju Srbije.

Mariov otac je Riječanin Ivo, bivši igrač Partizana, dok mu je majka Zorica Srpkinja i rođen je u Beogradu.

Mario je Zoricin sin iz drugog braka, u prvom joj je suprug bio drugi naširoko poznat srpski sportista.

Nakon višednevnih spekulacija za koju selekciju će igrati, on je na poruku selektora Srbije Aleksandra Đorđevića "Sine, čekamo te", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odgovorio sa, "Hvala mnogo, selektore".

- Kad smo pričali pre nekoliko dana, rekao sam da očekujem da će ipak izabrati Srbiju. Tako da me ovo nije iznenadilo. Žao mi je, ali ovo je bilo očekivano. Probali smo sve, ali nije prošlo. Šta je, tu je, idemo dalje. Možda je i bolje ovako. Bolje da za Hrvatsku igraju oni koji to žele, nego oni koji bi to napravili radi nekog interesa. Neki cilj se mora poštivati - rekao je Mršić za Index.

Mlađi Nakić rođen je 2001. godine, ponikao je u KK Zemun, potom igrao za Partizan, dok je od 2015. član Real Madrida u čijem dresu je nedavno postao MVP F8 juniorske Evrolige sa 33 poena i indeksom koristnosti 44 protiv Mege Bemaks.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.