Mrdaković se vratio na Kipar

Izvor: B92, 03.Jan.2013, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrdaković se vratio na Kipar

Iskusni srpski internacionalac Miljan Mrdaković potpisao je šestomesečni ugovor sa kiparskim prvoligašem Enozis Neon Paralimnijem.

Mrdaković je u prvom delu sezone branio boje kineskog Đijangsua, ali je posle raskida ugovora odlučio da se vrati na terene na kojima je do sada imao i najviše uspeha. Trener Enozisa je Holanđanin Ton Kanen, koji je i insistirao na dolasku Mrdakovića.

Izabrao sam baš Enozis jer ću ukupno gledano tu igrati na najviše utakmica do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maja, kako u prvenstvu tako i u Kupu. Na odluku da pređem u Enozis najviše je uticalo i to što je trener Kanen s kojim sam u AEK-u iz Larnake već sarađivao. Imao sam i druge ponude, ali mislim da je ovo pravi izbor. U Enozisu ću se vratiti u pravu formu, pa ćemo na leto videti šta dalje“, rekao je Mrdaković.

Enozis, koji u poslednjih pet kola nije osetio slast pobede, trenutno se nalazi na devetom mestu kiparske prve lige, a već 5. januara Mrdaković će imati priliku da debituje protiv Pafosa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrdaković se vratio na mesto uspeha

Izvor: Sportal.rs, 03.Jan.2013

Iskusni srpski internacionalac Miljan Mrdaković potpisao je šestomesečni ugovor sa kiparskim prvoligašem Enozis Neon Paralimnijem.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.