Mrdaković opet romantičar posle 12 godina

Izvor: B92, 17.Jan.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrdaković opet "romantičar" posle 12 godina

Iskusni centarfor Miljan Mrdaković vratio se u redove OFK Beograda posle više od deset godina.

Ugovor je potpisan na godinu i po dana, pod uslovom da "romantičari" obezbede opstanak u Prvoj ligi, a potom bi po završetku igračke karijere Mrdaković preuzeo neku od funkcija u klubu.

"Moja je dužnost da pomognem svom klubu kada mu je najteže. Želim da iskustvom utičem da se vrati stari sjaj na Karaburmu. Situacija je izuzetno teška, ali nema odustajanja. Daćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve od sebe da u prolećnom delu sačuvamo status prvoligaša", rekao je Mrdaković.

Mrdaković je pravi globtroter, pošto je u karijeri nastupao za čak 22 ekipe i to: Radnički iz Niša, Partizan, Anderleht, Alst, OFK Beograd, Gent, Salcburg, Metalist, Makabi Tel Aviv, Gimaraeš, Šandong, Apolon, Etnikos, AEK Larnaku, Đangsu, Paralimni, Veriju, Tampines, Levadijakos, Vojvodinu, Agrotikos i Rad.

U dve sezone 2002/03 i 2004/05, kada je nosio dres OFK Beograda, Mrdaković je odigrao ukupno 42 utakmice i postigao 21 gol.

OFK Beograd je jesenji deo takmičenja u Prvoj ligi završio na poslednjoj poziciji sa samo osam osvojenih bodova iz 15 utakmica.

Prolećni deo takmičenja počinje 5. marta kada je na programu derbi začelja u kome će OFK Beograd gostovati ekipi OFK Odžaci.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.