Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2023, 09:35

Mozzart za Respect: Novi dresovi sarajevskim rukometašima

​Rukometni klub Respect u Sarajevu je osnovan prije sedam godina i to kao Škola rukometa. Od tada su izrasli u ozbiljan klub čiji prvi tim visoko kotira u Prvoj ligi Federacije BiH. Uspjeh koji su ovi sarajevski rukometaši ostvarili za kratak period, prepoznali su u Mozzartu, pa su ih na nove uspjehe podstakli donacijom dvije nove garniture dresova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Za Šampion(e): U nevesinjsku Školu sporta stigla oprema iz Mozzarta

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2023

Univerzalna škola sporta "Šampion" osnovana je u Nevesinju prije sedam godina. Od tada su sportskim vještinama učili više od 380 mališana uzrasta od 4 - 11 godina. Sa njima rade na učenju i usavršavanju osnovnih elemenata fudbala, rukometa, košarke, odbojke, tenisa, atletike i gimnastike ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.