Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2021, 18:05

Mozzart opremio fudbalere iz Novosadske lige

Kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“ do sada je opremljeno više od 5.000 sportista iz 140 kubova, a donacija stigla i do fudbalera ŽSK Žabalj

Nema fudbalske lige u Srbiji u kojoj neki od timova ne nose znak „M“ na svom dresu. Mozzartovi dresovi stigli su i do fudbalera Novosadske lige - ŽSK Žabalj. U ovoj ligi Mozzart je već opremio FK Hajduk i FK Jedinstvo iz Novog Bečeja. Na proleće će u borbi za nove poene ŽSK Žabalj i FK Jedinstvo ukrstiti koplja. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

"Zahvaljujemo se kompaniji Mozzart koja je prepoznala naš rad i dala doprinos u ostvarenju naših ciljeva. Mi radimo sa mlađim selekcijama i afirmaciji sporta i dajemo šansu mladima da u svom mestu započnu razvojni put ka novim uspesima", kaže predsednik FK ŽSK Miroslav Lakić.

Četvrtak, 21.00: (8,00) Barnsli (5,30) Čelsi (1,35)

Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću kroz svoje društveno-odgovorno poslovanje brine o svim segmentima zajednice, pa i o manjim, lokalnim timovima. Mozzart je za četiri godine obradovao oko 5.000 sportista iz 140 klubova.

"Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ je pokrenuta kako bismo podržali i manje, lokalne klubove. Na ovaj način kompanija Mozzart pokazuje zahvalnost zajednici i sportu koji nam je doneo toliko radosti. Još mnogo klubova može da očekuje podršku naše kompanije", istakao je direktor korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.