Može li Venger da iskoristi situaciju u Atletiku?

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li Venger da iskoristi situaciju u Atletiku?

Ekipa iz Madrida neće moći da kupuje ovog leta, to će mnogo toga promeniti na pijaci.

Atletiko Madrid je pod zabranom transfera od minulog leta. U januaru su bili pod kaznom, nisu mogli da kupuju, a sada su uložili žalbu u nadi da će im sankcija biti uklonjena i da će ovog leta moći da pazare.

To se ipak nije dogodilo, zabrana je ostala na snazi, te će Atletiko na pojačanja morati da čeka do januara naredne godine.

Samim tim, uprava će učiniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve u svojoj moći da makar do januara zadrži svoje najbolje igrače, što bi značilo da Grizman ovog leta neće napustiti klub.

Kako Atletiko ne može da kupuju, adekvatna zamena za Grizmana ne može biti angažovana, tačnije "Jorgandžije" ne mogu da sprovedu u delo transfer Aleksandrea Lakazeta.

Napadač Liona se u načelu dogovorio sa upravom Atletika, trebalo je da stigne kao zamena za Grizmana, ali se sada sve promenilo.

Lakazet bi ipak uprkos svemu mogao da napusti Lion, uprava francuskog kluba računa na novac od njegove prodaje, te treba očekivati da se sada u trku aktivno uključe timovi iz Premijer lige.

Arsenal je minulog leta bio zainteresovan, Liverpul se u međuvremenu uključio u priču, te se čini da bi jedna od ove dve ekipe mogla da bude naredna destinacija sjajnog Francuza.

I Venger i Klop tragaju za napadačem, čini se da bi Lakazet bio idelano rešenje, kako je dokazao da je strašan golgeter. Samo u sezoni za nama je postigao 37 golova na 45 nastupa u dresu Liona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.