Može Zvezda i bez Kataija, Falćineli već debitovao! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2020, 21:00

Može Zvezda i bez Kataija, Falćineli već debitovao! (video)

Šampion Srbije može sada mirno da se sprema za meč na Kipru. Večerašnji derbi na Banovom brdu obeležile i povrede Boaćija i Marka Docića.

Sedmo kolo Linglong Superlige Srbije počelo je derbijem kola, duelom Čukaričkog i Crvene zvezde na Banovom brdu.

Aktuelni šampion je ubedljivo trijumfovao, rezultatom 3:1 i tako i posle sedam kola ima stopostotni učinak.

Već u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trećem minutu meča Zvezda je povela. Crveno-beli su iznudili korner sa desne strane, izveo ga je Kanga, a u kaznenom prostoru prvo Boaći ne uspeva da zahvati loptu, da bi se ona na kraju odbila do Nemanje Milunovića, koji koristi ukazanu priliku - 1:0 za Zvezdu.

Međutim, dok je Milunović slavio gol, Boaći se požalio na povredu i odmah je morao da izađe iz igre, a njegovo mesto zauzeo je Aleksa Vukanović.

''Brđani'' su deset minuta posle primljenog gola mogli i do izjednačenja, kada je posle akcije Birmančevića, Savić izbio oči u oči sa Borjanom, ali golman Zvezde je istrčao skoro do ivice šesnaesterca, zbunio fudbalera domaćih, koji je loptu poslao pored stative.

Zvezda je do kraja prvog poluvremena imala nekoliko opasnih pokušaja, preko Ivanića, Kange, pa Vukanovića, ali se rezultat nije menjao do odlaska na odmor.

A tek što je počelo drugo poluvreme, crveno-beli su duplirali prednost. Mirko Ivanić se na ivici kaznenog prostora izborio za šut, lopta je na putu ka golu zakačila Ćirkovića i prevarila golmana Petrovića - 2:0.

To kao da je demoralisalo fudbalere domaćeg tima, koji su u prvom poluvremenu delovali sasvim solidno na terenu i već u 54. minutu Zvezda stiže do penala. Iznudio ga je Aleksa Vukanović, a precizan sa bele tačke bio je Gelor Kanga za nedostižnih 3:0.

Međutim, nekoliko minuta kasnije, uznemirujuća scena na terenu, Sanogo je neoprezno startovao na kapitena Čukaričkog Marka Docića, koji je doživeo težu povredu kolena, na nosilima je iznet sa terena, a domaći tim je potom protestovao jer Zvezdin vezista nije dobio crveni karton zbog tog starta.

Finiš meča obeležio je debitantski nastup novog Zvezdinog napadača Dijega Falćinelija, koji je zamenio upravo Sanoga, ali do kraja je Čukarički bio konkretniji, Danilo Pantić je pogodio stativu, pa imao još jedan opasan udarac, a u 84. minutu Savić je precizno šutirao sa 16-17 metara i Borjan je bio nemoćan - 3:1 na kraju za Crvenu zvezdu.

Čukarički: Petrović, Ćirković, Ostojić, Šapić, Tošić, Docić (od 64. Lukić), Kajević, Pantić, Birmančević (od 75. Rakonjac), Eze, Savić (od 85. Vidosavljević).

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Degenek, Milunović, Rodić (od 57. minuta Pankov), Sanogo (od 78. Petrović), Ivanić (od 78. Falćineli), Kanga, Nikolić, Gavrić (od 57. Spiridonović), Boaći (od 6. Vukanović).


-

-    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fulam nemoćan protiv Arsenala, Palas bolji od Sautemptona

Izvor: RTS, 12.Sep.2020, 16:23

Fudbaleri Arsenala savladali su Fulam sa 3:0 u prvom meču nove sezone Premijer lige. Kristal Palas golom Zahe savladao ekipu Sautemptona 1:0. . Arsenal je bio odlučniji i bolji od domaćeg Fulama. Loša odbrana rezurtirala je sa tri gola u mreži Rodaka. Aleksandar Mireović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.