Možda to bude naša šansa Petrić optimista pred gostovanje Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 18:48

"Možda to bude naša šansa" Petrić optimista pred gostovanje Zvezdi

Nada se pozitivnom rezultatu.

Trener Čukaričkog Gordan Petrić izneo je očekivanja pred meč 22. kola Mozzart bet Superlige protiv Crvene zvezde.

Brđani u subotu od 16 časova gostuju na Marakani.

- Meč protiv Crvene zvezde treba da bude rasterećenje za naše igrače, da pokažu šta mogu i da se pridržavaju dogovora koje ćemo imati. Što se tiče popunjenosti stadiona, moji momci imaju već dosta iskustva, između ostalog i ove sezone u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evropskim susretima. Ne može to da bude opravdanje, može samo da im bude motiv više. Ne smeju da budu nervozni, ali moraju da preuzmu odgovornost. Ako pogreše, treba da nastave dalje, da poštuju dogovor koliko god je to moguće - rekao je Petrić, pa nastavio.

- Biće zanimljiva utakmica za oba tima. Njima je više potrebna pobeda, možda i to bude naša šansa. U prva dva kola smo uzeli ono što smo očekivali i planirali, dobili smo mir. Ponavljam, želim da se igrači sada rasterete i da pokažu ono što mogu. 

Petrić je istakao da zna šta je potrebno da se "uradi" da bi se tim suprostavio Zvezdi.

- Gledao sam ih, naravno. Malo drugačije izgledaju od kako je ekipu preuzeo Vladan Milojević. On je trener koji zna da igra na rezultat, zna kako funkcioniše Crvena zvezda, poznaje dosta igrača iz naše lige. Treba da uradimo nekoliko domaćih zadataka da bismo se suprotstavili Zvezdi, ali oni su favoriti u svakom trenutku. Sve ćemo saznati na terenu - zaključio je trener Čukaričkog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.