Moto GP Silverston: Lorenco najbrži u kvalifikacijama

Izvor: BKTV News, 25.Avg.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moto GP Silverston: Lorenco najbrži u kvalifikacijama

Španac na pol-poziciji u Velikoj Britaniji

Društvo u prvom startnom redu će mu praviti njegov kolega iz Dukatija, Andrea Doviciozo i Žoan Zarko. Iz drugog startnog reda će krenuti Kračlou, Markez i Petrući.

Vozači Jamahe su još jednom podbacili, pa će Maverik Vinjales startovati sa 11. pozicije, a Valentino Rosi odmah iza njega.

Here's #MotoGP grid for tomorrow's race at Silverstone ⏱#BritishGP ?? pic.twitter.com/GbGgIcopOJ

Kvalifikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Silverstonu su kasnile više od sat vremena zbog velikih padavina. Pred kraj poslednjeg nezvaničnog treninga Tito Rabat je zaradio prelom noge, nakon što je preko njega pao motor Franka Morbidelija.

Mark Markez je bezbrižan na vrhu tabele svetskog šampionata sa 201 bodom, čak 59 više od najbližeg pratioca Valentina Rosija. Sledeće dve pozicije zauzima dvojac Dukatija, Horhe Lorenco (130) i Andrea Doviciozo (129), koji se nalaze u odličnoj formi, ali čini se da je kasno za borbu za titulu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.