Moto GP: Motori ponovo bruje u Austriji

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moto GP: Motori ponovo bruje u Austriji

Moto GP vraća se u Austriju posle 19 godina. Ove godine voziće se trka u Spilbergu na čuvenom Red Bul ringu, a tim povodom je austrijski gigant napravio promociju u Gracu, na kojoj su učestvovali mnogi vozači, između ostalog i dvostruki svetski šampion Mark Markez.

Pored Španca, vedete Honde i lidera u ovogodišnjem generalnom plasmanu od kolega iz kraljevske klase u Gracu je bio i Nemac Štefan Bradl u Apriliji. Pored njih dvojice svoje "aždaje" provozali su i vozači >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iz Moto 2 karavana Sandro Korteze i Jonas Folger (obojica iz Dinavolta), kao i dvojac iz Moto 3 klase Bred Bajnder i Bo Bendšnajder (obojica iz Red Bul KTM).

Trka u Austriji na programu je ovog vikenda. Prvi treninzi počinju već u petak, kvalifikacije su u subotu, a trka u nedelju. Sve to možete ekskluzivno da pratite u direktnim prenosima na Sport klubu 1, a akcija počinje već u petak od 9 časova. Trka u kraljevskoj klasi na programu je u nedelju u 14 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.