Moravički okrug: Još 332 zaražena, preminulo pet osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020, 16:13

Moravički okrug: Još 332 zaražena, preminulo pet osoba

U Moravičkom okrugu zabeleženo je još 332 pozitivna na virus korona, u Opštoj bolnici Čačak, na kovid odeljenjima, hospitalizovano je 200 pacijenata, a u prethodna 24 sata preminulo je pet osoba, podaci su Radnog tima za praćenje širenja virus korona.

Od testirnih 647 uzoraka, u Čačku je zabeleženo 212 novopozitivnih, u Lučanima 53, Gornjem Milanovcu 27 i Ivanjici 40.

U respiratornom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << centru Opšte bolnice Čačak smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 12 na respiratorima.

U protekla 24 časa na bolničko lečenje primljeno je 19 pacijenta, jedan pacijent je transportovan za Beograd, a pet ih je prebačeno u Plavu halu u Atenici, gde se trenutno nalazi 28 pacijenata, sa lakšim kliničkim slikama.

Preminule su četiri osobe iz Čačka od kojih je za tri laboratorisjki potvrđeno da su pozitivni na virus korona, a za jednog nije i jedna osoba koja je bila pozitivna na virus iz Gornjeg Milanovca i to godišta od 1940. do 1964, prenosi Glas zapadne Srbije.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak obavljen je 241 pregled, od kojih je 150 prvih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prokupačkoj Bolnici preminula 2 pacijenta, 49 na lečenju

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2020

U protekla 24 sata na Infektivnom odeljenju prokupačke Opšte bolnice preminule su dve osobe za koje nadležni u ovoj ustanovi kažu da su nepotvrđeni kovid pacijenti. Trenutno je hospitalizovano 49 pacijenata, a kod je 31 potvrđen virus korona...U Bolnici ističu da je čak 38 pacijenata priključeno...

Nastavak na JužneVesti.com...

Moravički okrug: Novozaraženih 304, preminulo pet osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2020, 12:29

U Opštoj bolnici Čačak, na kovid odeljenjima, hospitalizovano je trenutno 203 pacijenata, a od prethodnog izveštaja Radnog tima za praćenje širenja virusa korona, preminulo je pet osoba za koje je bilo potvrđeno da su pozitivne na virus korona...Na teritoriji Moravičkog okruga, od 612 uzoraka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.