Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020, 19:31

Morati dve utakmice suspenzije, propušta Derbi dela Mole

Isključenje protiv Beneventa skupo koštalo Španca

Nevolja nikada ne dolazi sama, a problemi se gomilaju za Andreu Pirla. Minulog vikenda Stara dama još jednom je razočarala odigravši 1:1 protiv Beneventa. Juventus je prosuo dva boda, uvećao zaostatak za Milanom, a u dubokoj nadoknadi napadač Alvaro Morata zaradio je crveni karton.

Kalčomerkato izveštava da je Disciplinska komisija suspendovala napadača Juventusa na dve utakmice zbog neprikladnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << reči upućenih sudiji na kraju utakmice. Morata će zbog suspenzije propustiti Derbi dela Mole (gradski derbi sa Torinom) ovog vikenda, a potom i utakmicu sa Đenovom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Alvaro Morata jedna je od retkih svetlih tačaka u Juventusu u tekućoj sezoni. Španski napadač se posle četiri godine vratio u Torino i može se reći da je jedan od karika Pirlovog tima koja se nalazi u zavidnoj formi. Morata je u remiju sa Beneventom postigao gol, ali ga je dugačak jezik udaljio od terena. U tekućoj sezoni Španac je u Seriji A na sedam utakmica upisao po tri gola i asistencije, dok je u Ligi šampiona mrežu tresao pet puta na četiri odigrana meča.

Juventus se ove sezone poslovično muči da probije led i otključa rivale. Kuburi Stara dama sa realizacijom, a izostankom drugog strelca ekipe (samo je Kristijano Ronaldo učinkovitiji), četi Andree Pirla biće znatno teže da dođe do željenih rezultata i počne u kontinuitetu da niže uspehe.

SERIJA A - 10. KOLO

Subota

18.00: (1.45) Juventus (4.50) Torino (7.00)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.