Morati: Neće biti ni Murinja, ni revolucije

Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morati: Neće biti ni Murinja, ni revolucije

Predsednik Intera Masimo Morati demantovao je tvrdnje da će Žoze Murinjo sledeće sezone preuzeti klupu "neroazura". Ipak, mediji pišu da je dogovor praktično postignut.

"Još od prošle godine se po medijima provlači takva priča. Nisam imao nikakav sastanak sa Murinjom, niti ga planiram. Neće biti revolucije u Interu", rekao je Morati u izjavi listu "Gazeto delo sport".

"Korijere delo sport" je jutros objavio da je Morati spreman da angažuje Portugalca na četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine za godišnju platu od pet miliona evra, što je još jedna potvrda skoro jedinstvenog stava svih italijanskih medija da su dani Robertu Manćiniju odbrojani. U gomili izveštaja, glasina i informacija "iz izvora bliskih" klubu moglo se videti i da predsednik kluba sprema pravu revoluciju, kojom bi "iskorenio sve više neprofesionalnog ponašanja u Interu".

Što se Murinja tiče, on se još nije oglasio, a pre Intera aktuelan je bio njegov navodni odlazak u Barselonu. Jutros je i to demantovano, jer bi Žoan Laporta na leto radije zamenio Franka Rajkarda Rafom Benitezom, čiji je odlazak iz Liverpula sve izvesniji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mančini dobio podršku Moratija

Izvor: B92, 26.Mar.2008

..Vlasnik aktuelnog prvaka Italije Intera Masimo Morati izjavio je da ni na koji način ne dovodi u pitanje status šefa stručnog štaba Roberta Mančinija i demantovao napise u štampi da će tim ovoga leta preuzeti Žoze Murinjo. U poslednjih mesec dana Inter je zapao u rezultatsku krizu i nakon ispadnja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.