Morata traži transfer?

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2018, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morata traži transfer?

Nostalgija, plus želja da se vrati u klub u kome ga istinski žele će ga naterati na ovu odluku. Samo, nikome nije jasno kako će ga platito...

Engleski mediji tvrde da će posle finala kupa protiv Junajteda, Alvaro Morata zatražiti transfer. U Čelsiju nisu planirali da ga prodaju, ako sam ne želi da ode.

Izgleda da Španac hoće natrag u Italiju, da suprugu Alis Kampelo, ali i njega samog vuče nostalgija.

Zna se i odredište, Juventus, spreman je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se odrekne nekoliko miliona plate da se vrati u klub u kome je igrao dve godine.

Mario Mandžukić bi mu ustupio mesto u timu, ali najveći problem je obeštećenje. Čelsi traži 70 miliona evra što je za Juventus previše.

Imaju ideju da dovedu Moratu na dvogodišnju pozajmicu koju bi platili desetak miliona po sezoni, a da ga onda otkupe za 35 miliona, ako ispuni klauzule o obaveznom otkupu.

To bi sumu dovelo do 60 miliona koje navodno Juventus ima u budžetu, njima je čak Marsijal jeftinija opcija, a ako zaista ode Dibala, probaće da dovedu i Moratu i Francuza.

Morata bi se borio za mesto u timu sa Iguainom, ali bi mogao da igra i u 4-3-3 formaciji, Alegri nema ništa protiv da ga vrati, iako ga je često disciplinovao i prigovarao mu, Morata smatra da je kod trenera Juventusa najviše napredovao.

U svakom slučaju, moguće je da ima neko obećanje Juventusa, ili bi eventualno mogao da bude deo transfera prema kome bi se Aleks Sandro, uz doplatu Juventusa preselio u London.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pa zar ponovo? David Luiz se vraća u Francusku?

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2018, 09:52

Brazilcu se baš osladilo ovo "transfer prelaženje" Lamanša. Ovo je plan....Čelsi izgleda ima nameru da proda Davida Luiza još jednom, svojevremeno su ga pustili u PSŽ i učinili tada najskupljim defanzivcem sveta...Otišao je zbog Murinja, vratio se kada je stigao Konte, osvojio titulu, ali je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.