Morata namestio glavu - u svakom smislu

Izvor: Mondo, 03.Mar.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morata "namestio glavu" - u svakom smislu

Nakon što mu je VAR "poništio" prva dva gola u dresu Atletika, Alvaro Morata nije izgubio samopouzdanje i nanizao je tri pogotka za "jorgandžije".

Barselona i Atletiko Madrid nastavljaju trku udvoje.

Katalonci su pobedom u "El Klasiku" (1:0) i definitivno iz šampionskih kalkulacija "izbacili" Real koji sada za vodećom ekipom u Španiji zaostaje 12 bodova, dok kakav-takav priključak i dalje drži manje trofejni madridski klub, pošto je na sedam koraka daleko...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Težak period sa početka februara, koji su "prošarale" i brojne povrede, Atletiko je ispravio četvrtim uzastopnim trijumfom BEZ PRIMLJENOG gola u svim takmičenjima.

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PRIMERE POSLE 26. KOLA

Posle Raja Valjekana, Juventusa i Viljareala, pred napadom "jorgandžija" nemoćni su bili i defanzivci Real Sosijedada, kojima je dva gola za tri minuta dao Alvaro Morata, fudbaler koji se dugo vremena mučio s formom.

REAL SOSIJEDAD - ATLETIKO MADRID 0:2 (0:2)

Morata je igrao loše u Čelsiju, što je prouzrokovalo i pozajmicu u Atletiko ove zime, a treći gol od oblačenja crveno-belog dresa navodi da sud da su ti dani iza njega.

Španski napadač je imao mnogo problema sa samopouzdanjem, i čini se da je u domovini "namestio" glavu u psihološkom smislu, ali i kada je u pitanju golgeterski učinak, pošto je upravo posle udarca glavom postigao oba gola u današnjem meču.

Prvo je u 30. minutu posle kornera Tome Lemara "pokupio" šut Dijega Godina i poentirao u mrežu Ruljija, da bi već u 33. na centaršut Kokea učinio istu stvar.

Retko se dešava da "jorgandžije" ispuste takvu prednost stečenu do poluvremena, a iznenađenje se nije desilo na "Anoeti" pošto je Dijego Simeone naredio defanzivniji pristup, što je bio nemoguć zadatak za tim iz San Sebastijana.

Čak i kada je Atleti ostao sa desetoricom na terenu posle isključenja Kokea...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.