Morata i Beljerin pauziraju po mesec dana

Izvor: B92, 17.Nov.2016, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morata i Beljerin pauziraju po mesec dana

Španski fudbaleri Alvaro Morata i Ektor Beljerin pauziraće po mesec dana zbog povreda u proteklih desetak dana.

Napadač Real Madrida Morata je povredio zadnju ložu u remiju sa Engleskom na Vembliju u utorak (2:2), pa će propustiti gradski derbi sa Atletikom u subotu, a onda i "Klasiko" sa Barselonom 3. decembra.

Trener Reala Zinedin Zidan trebalo bi da ima na raspolaganju Gareta Bejla, Karima Benzemu, Kazemira i Matea Kovačića za derbi na Visente Kalderonu, a verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Serhija Ramosa i Luku Modrića.

S druge strane, defanzivac Arsenala Beljerin je povredio skočni zglob na meču sa Totenhemom pre desetak dana, a i on će propustiti veliki derbi sa Mančester Junajtedom predstojećeg vikenda.

Drugi veliki problem sa menadžera tima Arsena Vengera je spremnost Aleksis Sančes, koji je igrao za Čile u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. proteklog vikenda iako se tek oporavio od povrede zadnje lože.

"Razumem da želi da igra za svoju zemlju... Ne znam koliko je loše njegova povreda, moramo da verujemo lekarima iz reprezentacije Čilea. Moramo da sačekamo i vidimo da li će moći da igra", rekao je Venger.

Utakmica između Arsenala i Mančester junajteda igra se u subotu od 13:30.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.